top of page

Taxi till och från flygplatsen

Uppdaterat: 12 aug. 2022


Våra vänner anlände till flygplatsen, väntade in sitt bagage och gick mot utgången. Där stod taxichaufförerna och väntade på sina kunder. De har skyltar med namn så att gästerna skall veta vilken chaufför som är deras. Vännerna har aldrig varit här förr och det blev glada när de enkelt hittade sin chaufför. Han stod där, propert klädd hållandes i en skylt med deras namn på. Han visar dem till bilen, en stor Mercedes kombi med plats för alla väskor. Väl i bilen säger vännerna att de skall åka till Torrevieja. Det var liksom det närmaste de kom på att säga, och antagligen trodde vännerna att det var dit de skulle åka.

Nej, sa Antonio, ni skall till Torre del Mar. Men slå er ner så ser jag till att ni kommer rätt - och det är bättre än Torrevieja.

Vill du boka taxi till och från flygplatsen så hjälper vi gärna till. Antonio tar 55€ för enkel resa till Torre del Mar och Caleta de Velez och 65€ om du skall till Torrox. Tar du en bil utanför flygplatsen så kostar det ca 70€ - minst - till TdM.

Antonio är en mycket proper man i 50-års åldern (kanske lite äldre men jag vågar inte chansa). Han kör en Skoda med plats för fyra passagerare och alla era väskor. Benutrymmet och komforten är mycket bättre än på planet du kom med.

Behöver ni en stor bil. Hör av er så ordnar jag det också

Mejla mig era flygtider och flight nummer så ser jag till att det kommer en bil. Flight nummer är viktigt. På Malaga flygplats släpps inte chaufförerna in om de inte har ett namn och ett flight nummer de kan hänvisa till.

Jag bekräftar er bokning och ser till att chauffören vet exakt vart ni skall. Han har koll på alla våra lägenheter så han vet vilken dörr ni skall in i.

Han kommer att stå på flygplatsen med en skylt med ert namn på.

Det kan inte bli smidigare eller bekvämare.

112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page