top of page
FLYG TILL MALAGA

Det är enkelt att ordna sin egen, skräddasydda semesterresa. Boka lägenhet, köp flygbiljetter och hyr en bil/boka transfer. För den stora barnfamiljen blir priset oslagbart.

 

Nedanstående flygbolag flyger direkt till Malaga från flera flygplatser i Sverige. 

 

NORWEGIAN

RYANAIR

SAS

 

Övriga flyg

Det här är en bra sajt för att jämföra flygresor på. Här kan du kombinera enkelbiljetter med olika flygbolag och hitta det bästa alternativet.

www.flygresor.se

 

Tips: Om du söker resor från t.ex. Stockholm, kan du välja ”alla flygplatser” i stället för Arlanda, så får du även flyg från Bromma, Skavsta och Västerås. När du har hittat det bästa alternativet är det ofta billigare att boka på flygbolagets egen sida.

 

BILUTHYRNING

Det finns några saker att tänka på när du hyr bil i Spanien. 

 

Många spanska biluthyrare har en bensinpolicy vilken innebär att du betalar för en full tank (till högt literpris) när du hämtar bilen. Sedan lämnar du tillbaka den otankad. Gör du inte av med all bensin kan detta bli ett dyrt alternativ. Ska du hyra bil för en längre tid eller köra en längre sträcka så att du förbrukar all bensin är det inte något större problem men var uppmärksam på detta då du bokar bil.

Kom även ihåg att kontrollera vad självriskreducering, en andra förare, barnstol etc kostar för det tillkommer ofta en hel del avgifter.

Tänk på att besiktiga bilen noga och notera eventuella skador i kontraktet för att inte bli betalningsansvarig för dem i efterhand. Jag brukar fotografera bilen från alla vinklar för att kunna påvisa vilka skador som fanns redan från start.

Själva använder vi en lokal biluthyrare Malaga Car, som möter upp på flygplatsen och kör dig i minibuss till deras kontor, vilket tar två minuter.  När du har landat på Malagas flygplats går du raka vägen ut, där väntar din chaufför. 

MALAGACAR

TAXI

Vi har en rekommenderad partner som kör taxi till och från flygplatsen. Han vet exakt var alla våra lägenheter ligger och han ser till att ni tryggt kommer fram, oavsett tid på dygnet. Det kostar 55€ till Torre del Mar och Caleta de Velez, 65€ till Torrox Costa per resa för en normalbil som tar 4 personer. Mejla gärna till oss så förbokar vi bil till er. 

VÄGBESKRIVNING 

Med bil från flygplatsen kör man motorvägen mot Almeria. Efter ca. 10 km delar sig motorvägen. Missa inte det. Ni håller till vänster, fortfarande mot Almeria. Därefter är det drygt två mil kvar till avfart nr. 272 Velez Malaga om ni skall till Torre del Mar. Avfart 274 om ni skall till Caleta de Velez och 285 Torrox. Följ därefter kartan ni får innan ni anländer.

Utanför alla lägenheterna brukar det finnas gott om parkeringsplatser och alla är gratis. Kan vara lite svårare att hitta en parkeringsplats under juli och augusti.

bottom of page