top of page

Det finns mycket att se under vattenytan

Uppdaterat: 4 aug. 2020


Är du sugen på att snorkla, prova på att dyka med tuber eller ta dykarcertifikat. Det finns alla möjligheter till det här på kusten.

En rolig utflykt för både stora och små är att lära sig grunderna för att snorkla. En kurs i snorkling ger er sedan möjlighet att upptäcka världen under vattenytan på egen hand.

Black Frog Divers i Torrox (urb. Laguna Beach) har snorklingsutflykter varje dag. Du behöver inte ha med dig någon utrustning utan du får låna snorkel, cyklop, vattenskor eller simfötter och våtdräkt utav dem.

De tar dig med till en strand som är fylld av äventyr. Där går ledarna igenom hur utrustningen fungerar och vad man kan förvänta sig att se där nere. Ledaren tar sen med dig till de bästa stället att snorkla på så att ni ser många sorters fiskar och coraller som möjligt. De kommer också att visa hur man upptäcke kamouflerade fiskar.

Ledarna är både kunniga och ganska roliga, så det är ett nöje att bara lyssna på dem. En del saker blir ju lättare att lära sig om man samtidigt får sig ett gott skratt.

Ni dyker ungefär en timme och sen är det strandhäng med lite dricka och tilltugg innan kursen är slut.

Det finns ingen åldersgräns men du behöver kunna simma.

Pris 25€ (Hälsa att du kommer från Place in Torre så får kungligt bemötande)

Och JA det är öppet året runt.

Ja man kan ta dykarcerifikat också, eller bara dyka enstaka dyk. Läs mera om det på deras hemsida

Boka i förväg: 0034 952 968 273

eller på mail: info@blackfrogdivers.com

Här är deras Facebook!

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page