top of page

Livlig fiskrestaurang

Uppdaterat: 4 aug. 2020


Marisqueria El Yate

Calle Saladero Viejo 32

Här är det alltid fullt med folk och ett perfekt läge om man vill spana in folklivet. Miljön kanske har inte är den bästa, lite kal belysning, som på alla andra fiskrestauranger och dålig akustik, vilket betyder att ljudnivån kan vara lite hög. Men maten är fantastisk god.

Vi brukar beställa in "Revuelto de marisco" en blandning av kokta musslor, "Variado plancha" som är en mix av grillad fisk till det tar vi enstor husets sallad. Det delar man på, 3-4 personer. Den grillade fisken kommer på ett stort fat i lagom stora filébitar, de olika musslorna är blandade i en stor gryta. Lite grönsallad till det och ett gott vitt vin, gärna Verdejo. Utmärkt ställe för att se hela staden strosa förbi.

77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page