top of page

Mera italienskt i Torre del Mar

Uppdaterat: 4 aug. 2020


Det finns två fantastiska italienska restauranger på samma gata. Ett kvarter ifrån varandra, bara marknadstorget som skiljer dem åt.

Jag har tidigare skrivit om Punto Pasta på Av. Duque de Ahumada, 21.

Den här gången skall jag berätta om Bar Italia på Av. Duque de Ahumada, 7.

Italiensk mat på riktigt. Med goda utvalda råvaror, enkelt tillagat och fantastiskt gott. Dessutom är inredningen inbjudande och mysig.Till och med uteserveringen är mysig med lite fina lyktor, rutiga dukar och en avskärmning mot grannen som är ett riktigt sunk-ställe. Hit behöver man komma flera gånger för att hinna prova allt gott som finns på menyn.

Men om jag tipsar om något gott på menyn så är förrätten med buffelmozarella en riktig höjdare. Pastan, oavsett vilken är av världsklass.

Inredningen är mysig och romantisk.

Stället är litet så jag rekommenderar er att boka bord. Antingen går ni förbi där under dagen och bokar eller så ringer ni +34 952 24 29 08. Eller skickar meddelande via Facebooks messenger Snabb och trevlig service, gott vin och en liten grappa efter maten som restaurangen bjöd på.

Observera att det inte går att slå sig ner för bara ett glas vin, hit går man för att äta. Stället är ganska litet så jag förstår att det, trots namnet, inte är en "bar".

97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page